MON PETIT SOUVENIR Cia La Bleda
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
3
Diumenge
Diumenge 19/02/17

ALADDIN #THEPOPMUSICAL

19/02/2017

17:00H

AMICS D'EL TEATRE: 8€
ANTICIPADA: 10€
TAQUILLA: 12€


COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

ALADDIN   #THEPOPMUSICAL

SINOPSI

 

Aladdin es un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors obtenen una gira i l'enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l'Aladdin s'ha trencat i el jove no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l'Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?.

RECOMANDA A PARTIR DE 4 ANYS.

 

DURADA: 60 minuts

La Fama a qualsevol preu?

Vivim en un entorn audiovisual i tecnològic farcit de programes que fomenten la fama dels infants i joves a qualsevol preu. Dia i nit pugen als escenaris i platós d’arreu infinitat de joves que viuen el seu moment de glòria pel sol fet de sortir als mitjans una estona. A vegades ni tan sols cal destacar en cap camp artístic, cultural o intel·lectual. ALADDIN #‎ThePopMusical no és una crítica a la Fama, sinó al fet d’assolir-la gratuïtament, sense valors com l’esforç, l’esperit crític o la cooperació.

Com s’escampa la fama?

Bona part de l’aparent èxit d’aquests nous talents es deu a la seva repercussió en l’entorn tecnològic.  Xarxes socials, blocs i webs es preocupen d’escampar aquest èxit; allò que popularment ja es coneix com “fer viral”. No ens deixem enganyar: els virus sempre generen alguna malaltia i hem de saber com superar-la. ALADDIN #‎ThePopMusical reflexiona sobre el paper de les xarxes socials en infants i joves, i com aquestes han comportat una nova manera de relacionar-se.

Com es gestiona la Fama?

La fama dura un minut, però el canvi en la personalitat i les relacions socials i afectives del jove pot durar tota la vida. Per això és important evitar escenaris de risc, però també donar les eines per a l’autogestió d’aquestes circumstàncies.

ALADDIN #‎ThePopMusical vol fer reflexionar a petits i grans sobre la repercussió que pot tenir la fama en les seves vides.

La Roda Produccions us proposa una comèdia divertida i actual, adreçada al públic familiar i amb molta marxa. Un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions. Només cal que freguis la llàntia meravellosa i et disposis a somiar...

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat