L'HOME ORQUESTRA amb Peyu
Seg.
Min.
Hores
Dies
Proper espectacle:
5
Dijous
Dimarts 30/03/10

CORAL PRELUDI I CANTERBURY CHRIST CHURCH COLLEGE D'ANGLATERRA

30/03/2010COMPRA D'ENTRADES NO DISPONIBLE

CORAL PRELUDI I CANTERBURY CHRIST CHURCH COLLEGE D'ANGLATERRA

CURRICULUM COR PRELUDI

El Cor Preludi és una formació coral integrada només per dones. Es va fundar la tardor de 1997. La seva directora, Mercè Rigau, l’ha dirigit des del començament. Actualment està format per 20 dones. Ha presentat diversos programes, entre els quals destaquen “El cavaller de la ferradura rovellada” i el musical “Josep i l’abric dels somnis d’or” (representat a la Plaça del Rei de Barcelona amb motiu de les festes de la Mercè de 2004).

El cor ha fet intercanvis amb cors i formacions musicals com la Werneth Concert Band d’Anglaterra, on ha fet dues gires, i el cor Slava d’Holanda. també ha participat a la majoria d’esdeveniments organitzats per a les corals de la ciutat de Girona, com el Festival de Músiques Religioses, El Messies participatiu, Carmina Burana, The Sacred Concert o la Cantata de Sant Nicolau de Britten.

Canterbury Christ Church University Big Band


La banda Canterbury Christ Church estarà de gira per Catalunya els propers dies 29, 30 i 31 de març de 2010.


La CCCU Big Band es una de les millors ambaixadores de la Universitat Canterbury Christ Church University, del comtat de Kent, a Anglaterra.
Està formada per alumnes i professors de la universitat i assagen setmanalment durant el curs universitari. El seu repertori inclou peces d’artistes com Duke Ellington i Cab Calloway, Count Basie, Benny Goodman, Glen Miller, Woody Herman, Buddy Rich i per suposat, el repertori de The Rat Pack a través d’autors contemporanis com Andy Sheppard, Dave O’Higgins i Andy Scott.


El seu director, Mike Hamnet, és un music professional amb una gran trajectòria. Ha format part de la Werneth Concert Band (banda d’Stockport al nord-est d’Anglaterra). Ha participat en la producció del Rei Lleó a Londres i ha tocat en diferents big bands i en d’altres grups.


Els concerts es composen de dues parts, on interpreten un total de 16 cançons, 5 d’elles acompanyades per els vocalistes.

 

Últims tweets

Fes-te amic del teatre


i gaudeix dels avantatges


que et proporcionem

Subscriu-t'hi

Contacte

Carrer Major, 27 Bescanó
972 44 00 05
teatre@bescano.cat
Regidoria Cultura Ajuntament de Bescanó
Aplicacions Audiovisuals BTM Sound
Asimètric Produccions Softweb Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te al nostre newsletter per assabentar-te de tota la programació,notícies i ofertes especials.


Tots els drets reservats ©Teatre de Bescanó 2014 | Programació Web: SoftWeb Girona | Disseny: aeiou.cat