Un cuiner reconegut tanca el seu restaurant per sopar amb dos amics i els prepara un menú que els farà reviure moments del passat que preferirien oblidar.
Sinopsi
Tres amics es reuneixen un cop cada dos mesos per sopar. Un d’ells, un cuiner reconegut, tanca el seu restaurant perquè puguin sopar sols i posar-se al dia. Però avui, el cuiner els farà una pregunta que ho canviarà tot: “Com és que no ens hem vist mai plorar?”. A través d’un menú especial, cada plat els farà recordar moments vergonyants del seu passat, moments en què no van estar a l’alçada, obligant-los a confrontar qui són en realitat.
Si es pot desconstruir una truita de patates, també et pots desconstruir a tu mateix?
Una comèdia gastronòmica de Jordi Casanovas.

Fitxa artística
Autor: Jordi Casanovas
Direcció: Llàtzer Garcia
Repartiment: Joan Arqué, Roger Coma i Óscar Muñoz
Ajudant de direcció: Maria Salarich
Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events)
Direcció tècnica: Àngel Puertas
Ajudant de producció: Laura Alonso i Fran Torrella
Disseny il·luminació: August Viladomat
Espai sonor: Marc Santa
Escenografia i vestuari: José Novoa
Coach cuina: Xavier Llavià Koss (cap de cuina Hotel Alimara-CETT)
Fotografies: David Ruano
Distribució: Magnética Management
Vídeo promocional escenes: Lluís Arbós
Disseny gràfic: Maria Picassó