• diumenge 28 de desembre 2014
  • 18:00h

COR GERIONA

Amic d'El Teatre

10 €

Anticipada

12 €

Taquilla

14 €

LA VEU FETA EMOCIÓ

El Cor Geriona és reconegut pel seu color uniforme, per la conjunció homogènia de les veus i per tractar amb molta cura i rigor tots els colors de la música, així com tots els seus estils i continguts. Per això, avui us oferim "La veu feta emoció", un concert clàssic a l'inici, seguit d'una segona part amb temes més moderns. Al llarg del concert, esperem també que gaudiu del nostre particular toc nadalenc.

El cor Geriona Juvenil va néixer l'any 2005 a l'Escola Municipal de Música de Girona, davant la necessitat de donar continuïtat al cor Geriona Infantil, que en aquell moment ja estava assolint una gran qualitat musical.

Geriona Juvenil, dirigit per Imma Pacual, està format per quinze noies i un noi d'entre quinze i vint-i-cinc anys. El seu repertori és variat, majoritàriament clàssic, però també el combinen amb espirituals negres, cançò popular d'arreu i musicals.

Més recentment, el Cor Geriona ha participat al programa de televisió "OH HAPPY DAY! , un concurs de corals que s'ha emès per TV3 els dissabtes al vespre. Després d'haver quedat semifinalistes en aquest programa, afirmen que aquesta experiència televisiva els ha ajudat a cohesionar-se com a grup i a créixer dalt els escenaris.

Actualment, estan duent a terme una gira per Catalunya, actuant als principals teatres i auditoris del país, presentant el seu espectacle i disc "La veu feta emoció".