• diumenge 13 de gener 2013

II EDICIÓ DE L'ACOCOLLONA'T

Preu 1

Anticipada i taquilla: 3€

Preu 2

Amics Teatre: Entrada gratuïta

Tindrem alguns dels directors, que ens presentaran els curtmetratges.

- Millor Curt -

Sunset Day (Igualada, 15'). Curt ambientat als anys 40, que té per protagonista un nen amb habilitats especials que és segrestat per una misteriosa organització anomenada The Corp. Després d'anys d'entrenament, aquest nen, ja convertit en un membre actiu de The Corp, serà forçat a prendre una decisió.
Direcció: Josep Anton Duran
Guió: Ferran Grau, J.A. Duran, Laia Gil

- Segon Premi - El escondite (BCN / Uruguay, 12'). En Dani no vol ser un covard i accepta el repte de la seva germana, farà servir la càmera del seu pare per gravar jugant a fet i amagar a la vella casa de la seva àvia. Però amb la condició que no val espantar ni amagar-se al traster. El que els nens no saben és que la vella casa té una terrible sorpresa.
Direcció i guió: Andrés Curbelo B. & Pablo FC Gómez

- Premi del Públic -

Luminaris (Madrid / Argentina, 6'). El curtmetratge ens explica la història d'un home que viu en un món controlat per llum, on cada dia ell com altres habitants del lloc, són arrossegats per aquesta cap als seus treballs, el personatge principal labora en una fàbrica de làmpades i des d'aquí ve planejant crear alguna cosa gran que canviarà la seva vida.
Direcció i guió: Juan Pablo Zaramella
Animació amb tècnica de la pixilació.

- Menció especial - Decapoda shock (Madrid, 10'). Un astronauta torna a la Terra després d’un incident fatal en un planeta llunyà. Quan descobreix que ha estat víctima d’una conspiració sinistra, emprèn una venjança contra els seus responsables.
Guió i direcció - Javier Chillón)

-Millor Curts Gironins (ex aequo)

El caserón (3 min, Portbou) - El seu muntatge frenètic demostra com amb un pressupost petit es poden explicar molt bones històries.
Direcció i guió: Miguel Ángel Inquierdo

Zombis vegetarinans (Girona, 12'). Paròdia zombie en clau gironina. Un divertimento sobre un dels subgèneres de terror per antonomàsia. A la salut del mestre George A. Romero.
Direcció i guió: Albert Portal

(LES INVITACIONS ES PODRAN RECOLLIR EL MATEIX DIA DE LA FUNCIÓ, DURANT UNA HORA ABANS A LA MATEIXA TAQUILLA DEL TEATRE. CALDRÀ ENSENYAR EL CARNET D'AMICS D'EL TEATRE)