• dissabte 10 de novembre 2012

SUÏCIDES

Preu 1

Pastanaga anticipada: 13€<

Preu 2

>Pastanaga a taquilla: 15€

El Teatre de Bescanó i PocaCosa Teatre, com a protesta per la pujada de l'Iva dels espectacles- que passa del 8% al 21%- us fem saber que per aquesta actuació no vendrem entrades: VENDREM PASTANAGUES!!

Podeu comprar la pastanaga de manera anticipada o directament a taquilla de la manera habitual. En el moment que entreu a El Teatre i ensenyeu l'entrada que heu imprès, us donarem la pastanaga que heu comprat. És a dir, que per la compra d'una pastanaga, us regalarem una entrada per aquest espectacle. Amb aquesta mesura pagarem l'IVA de la pastanaga (4%) en comptes de l'IVA d'una entrada de Teatre (21%) i farem evident la nostra queixa.

LA CULTURA NO ÉS UN LUXE!

 

Sinopsi de l’espectacle:

Fa molt de temps… en un futur llunyà…

El suïcidi s’ha convertit en l’esport nacional de la humanitat. A la Mort, una senyora que vesteix molt malament i amb angoixes paranoiques provocades pels seus sentiments depressius, se li ha girat feina. Tampoc no tanca mai la barraca La Botiga dels Suïcides, el bonic negoci que porten les encantadores germanes Jan i Blanch dedicat a la venda de productes (cordes per penjar-se, tota classe de verins, armes, etc.) que qualsevol suïcida ha de tenir a mà al moment que decideixi abandonar aquest món. I molts més personatges desgraciats poblen aquest món ideal, aquesta comèdia negra d’humor blanc…

 Un matí de primavera, la primma donna del gran teatre de l’òpera, una diva que només ha conegut el fracàs, ha trobat una curiosa partitura: una ària desconeguda d’una òpera desconeguda d’un autor desconegut que li farà conèixer una sensació estranya, desconeguda per ella. Una sensació de la qual havia sentit a parlar als pares dels seus pares. Una cosa semblant a la… felicitat.

 I és llavors, i només llavors, quan el món es va començar a enfonsar.

 Avís: Qualsevol semblança de “Suïcides” amb una obra de teatre és pura coincidència.

 

L’autor

Durada: 1h 10 minuts.

Fitxa artística:

Direcció i dramatúrgia : Llàtzer Garcia

Intèrprets: Elena Martinell i Meritxell Yanes

Espai escènic: PocaCosa Teatre

Disseny vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS

Disseny il·luminació: August Viladomat Punt de Fuga

Direcció Musical: Elena Martinell

Disseny gràfic : Gerard Yanes www.medioestudio.com

Producció executiva: PocaCosa Teatre (Meritxell Yanes i Elena Martinell)