• diumenge 14 d’abril 2024
  • 18:00

MAL DE CORAÇON

AMICS DEL TEATRE

20 €

ANTICIPADA

22 €

TAQUILLA

25 €

DURADA

90 MINUTS

Comprar Entrades

SINOPSI

“Mal de Coraçon“ és una de les maneres en les quals Santa Teresa nomena la seva malaltia. No se sap amb certesa de què va patir exactament, però el que sí és evident és que la seva relació amb el dolor va ser intensa i rellevant.

 

En la nostra obra, tres personatges agònics i mig alcoholitzats, que pateixen també algun dolor a l’ànima, es troben en un bar. Un espai que, com el convent, reuneix gent que, d’al- guna manera, necessita fugir o “baixar” de la quotidianitat. Ànimes assedegades, fidels al lloc que habiten, que poden tenir visions, si no místiques, almenys distorsionades.

 

Una cambrera, que en realitat és actriu, prepara un càsting per a un musical sobre Santa Teresa, un enamorat escornat i mig paranoic que creu que la seva núvia l’ha deixat per Déu i un professor de filosofia moribund i fracassat que desitja ser redimit. Antiherois que van donant tombs, que no troben el seu lloc en el món.

 

A fora, una diluvi ha aturat la ciutat.

Fitxa artística.

Idea Original: Companyia Solitària

Direcció: Andrea Jímenez (Teatro En Vilo)

Dramaturgia: Victoria Szpunberg

Intèrprets: Júlia Barceló, Pol López, Pau Vinyals

Escenografia: Judit Colomer Vestuari: Adriana Parra Il.luminació: Conchita Pons Espai sonor: Lucas Ariel Vallejos Ajudant de direcció: Rita Molina

Ajudant d’escenografia: Idoia Costa Producció executiva: Júlia Molins

Ajudant de producció: Maria G. Rovelló

Distribució: Júlia Simó Puyo i Guillem Albasanz (Cassandra Projectes Artístics)

Producció Companyia Solitària i Teatre Nacional de Catalunya